Interfaith Week

FN World Interfaith Harmony Week

 

FN har indstiftet en uge om året – den første uge i februar - hvor man på verdensplan har fokus på harmoni mellem forskellige trosretninger. Ugen hedder FN World Interfaith Harmony Week og fejres af alle former for troende over hele verden.

 

Har du, din menighed eller din organisation lyst til at deltage med et arrangement er der mulighed for at komme til et informations- og planlægingsmøde den 26. september kl. 19.00 i Stefanskirkens menighedssal, Vedbækgade 12, København N.

 

Danmark var med helt fra starten, og Interfaith Harmony Week blev i 2011 fejret i FN Forbundets bygning i København af bl.a. Jødisk-Muslimsk Netværk. Siden 2012 har Tro i Harmoni lavet Interfaith-arrangementer.

I 2016 besluttede Tro i Harmoni, at ugen skulle bredes længere ud så flere kunne arbejde aktivt med dialog og derfor inviterede vi forskellige foreninger, organisationer og menigheder til at byde ind med arrangementer. Dette resulterede i et program med ikke færre end 12 forskellige arrangementer i både 2016 og 2017!

 

Se programmet for 2018 HER

 

 

 

 

 

 

 

Interfaith Week 2016, rapport

 

 

 

 

 

 

Interfaith Week 2014, program

 

 

 

 

 

 

Interfaith Week 2013, rapport

 

 

 

Du kan læse mere om ugen HER

 

Del os på

© Tro i Harmoni 2015 | Skabt af Design by Johns